de 9+ F&B-professionals
Maandag 3 maart 2025
11.00 – 17.00 uur
Flora Batava Breukelen
€ 595,- ex btw
Voor: managers in Food & Beverage | Chefkoks | supervisors en potentials
De essentie van deze training is hoe je ‘de kracht van taal’ kunt inzetten bij alle gesprekken in de gastreis waardoor jouw invloed aan tafel groter wordt!
Daarnaast leer je hoe jij vanuit een 9+ gastbeleving kan werken aan senioriteit, professionaliteit én commercieel succes.
Wat leer je?
- Hoe je de gesprekken tijdens het servies kunt versterken door ander taalgebruik.
- Hoe je de HEP theorie kunt toepassen op alle inkomende vragen, opmerkingen, complimenten of klachten zodat je altijd een 9+ antwoord geeft.
- Hoe je je (emotionele-) productkennis verbetert en overbrengt aan tafel.
- Hoe je jouw invloed op de ander vergroot (collega’s & gasten).
- Hoe je een betere adviseur wordt (benutten van alle verkoopkansen).
- Werking van het (hospitality-)brein.
- Hoe je helpende taalpatronen (HEP) morgen kunt instrueren en kunt borgen bij jezelf en in je team.
Wat zijn de onderwerpen?
- Waarom wil je een 9+ F&B professional zijn?
- Tevredenheid is wat een gast verwacht.
- Effect van het emotionele serviceniveau.
- Top 3 ergernissen van het internationale publiek in de horeca.
- Hoffelijkheid; welke woorden in het servies zorgen voor respect, beleving en wederkerigheid?
- Emotie; hoe maak je in ieder gesprek de verbinding met de ander?
- Pro-actief; je gaat nooit van tafel zonder het stellen van een vraag.
- Welke vragen stel je altijd om de gast te helpen kopen vanuit beleving?
- Neurochemie; hoe activeer je de gelukshormonen vanuit het onbewuste emotionele brein?
- Touch Moments; manage dat waar je niet verantwoordelijk voor bent, maar wel kunt beïnvloeden.
- Coachstappen; een kant en klaar coaching-document voor jouw restaurant. Het serviceverloop vertaald naar ‘wat zeg ik’ i.p.v. ‘wat doe ik’!
Kan jij niet op deze datum en/of wil je op de hoogte gehouden worden van deze training?
Meld je via deze link aan voor de wachtlijst.
De impact van haar humorvolle trainingen zijn direct merkbaar. Een significant positief effect op de werksfeer, de gastbeleving, verkoop en de groei van de medewerkers in houding en taalgebruik.
– Loek Beeren | Directeur Horeca Vermaat Amsterdam
Waarom doe je mee?
- Omdat je de inhoud en toepassing van de HEP theorie nergens anders kunt lezen of leren.
- Omdat het een eenvoudige en concrete methodiek is, waarmee jij morgen hét verschil kunt maken!
- Omdat je direct een coachingsdocument (en borgingsplan) hebt voor jezelf en je team.
- Omdat vele grote namen in ons vak jou zijn voorgegaan…
Praktische informatie
- Maandag 3 maart 2025
- 11.00 – 17.00 uur met aansluitend een aangeklede borre1
- Flora Batava Breukelen
- Managers in Food & Beverage | Chefkoks | Supervisors & potentials
- € 595,- per persoon exclusief btw en inclusief coachstappen, borgingsplan, lunch en aangeklede borrel
Kan jij niet op deze datum en/of wil je op de hoogte gehouden worden van deze open masterclass?
Meld je via deze link aan voor de wachtlijst.
Over Tanja
Tanja is al 20 jaar gespecialiseerd in de psychologie van Hospitality, de kracht van taal en de werking van het brein. Deze kennis heeft zij vertaald naar de HEP theorie; een makkelijk toepasbaar taalmodel om zo tot een 9+ hospitality organisatie te komen.